Hejsan och välkommen till oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertälje Judoklubb
Motion och tävling för alla
Inställda träningar!!
2020-03-13 12:42
Med anledning av det pågående utbrottet av covid-19 så följer vi de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten och från judo-förbundet. Den senaste information från Folkhälsomyndigheten är: 
Folkhälsomyndigheten ser tecken på samhällsspridning i Region Stockholm och i Västra Götalandsregionen. Samhällsspridning i hela landet ser myndigheten inte, men risknivån höjs nu till den högsta – mycket hög risk för samhällsspridning i Sverige. Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, uppmanas nu att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta.
Läget innebär att det är viktigt att var och en med symtom, även milda begränsar sociala kontakter där smitta riskerar att överföras. Det gäller både i arbetslivet och i privatlivet och kan bidra till att minska spridningens omfattning. All info från Folkhälsomyndigheten finns här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/
Från judo-förbundet finns information här: https://judo.se/2020/03/med-anledning-av-utbrottet-av-coronavirus/
 
För Södertälje Judoklubb innebär detta att vi avstår från att åka på tävlingar fram till 30/4.

Vi har även valt att ställa in samtliga träningar fram till 22/3 i första hand, mer information kommer att skickas ut under v 12.

Under tiden uppmanar vi alla att hålla igång på hemmaplan så gott man kan.

Med vänlig hälsning

Styrelsen och tränargruppen
Södertälje Judoklubb
 
Facebook
Våra sponsorer